Alle beoordelingen

Door Hilje B. op 14 Dec 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

SUPER

Super dat Peter-Jan langs wilde komen om onze glas-in-lood ramen op locatie te repareren. Een echte vakman met liefde voor zijn vak.

Door Don V. op 08 Nov 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Zeer tevreden

Het was warm, erg warm en wij hebben de deuren tegen elkaar open gezet. Enige verkoeling kwam er wel door de wind totdat de windvlaag kwam en de deur met glas en lood met een knal dichtsloeg. De glaslatten kapot en in het glas en loodraam waren diverse verbinden totaal doorgescheurd.
Door de leuke en goede website, info@glasinlood-Delden.nl, kwam ik bij Peter-Jan in Delden terecht en een afspraak was snel gemaakt.
Het was te repareren. Wel een klus, maar te doen.
De ontvangst bij hem thuis was uiterst vriendelijk, de koffie goed en de toelichting op het verrichte werk getuigde van professionaliteit.
Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Door Will B. op 03 Sep 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Als nieuw en zeker niet te duur.

Contact: korte lijnen, direct de juiste persoon aan de lijn. Hij kon dezelfde dag nog komen. Het bestaande glas-in-loodraam met boog moest gerenoveerd worden. Kapot glas vervangen en geheel voorzien van nieuw lood. Resultaat: als nieuw! En zeker niet te duur.

Door Frank V. op 16 Jul 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Patina zwart

Prima

Prima spul voor een redelijke prijs met zeer snelle levering

Door Margo B. op 03 Apr 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Vakwerk

We zijn heel blij met de wijze waarop Glas In Lood-Delden in staat is geweest om het glas-in-lood raampje in onze deur van de keuken naar de kamer te vervangen.

De deur met glas is 60 jaar oud….dus vind maar eens een raam die qua kleur en structuur past bij de andere raampjes in die deur. Welnu, Peter-Jan Rauch van Glas In Lood-Delden is het na grondig speurwerk gelukt.

Het glas is inmiddels vervangen en het ziet er weer keurig uit! Vakwerk Peter-Jan, dankjewel!

Door H. G. op 06 Mar 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

5 sterren meer dan waard

Na zelf een ontwerp te hebben gemaakt voor de 2 schuifdeuren hebben we van Pj verschillende kleuren glas meegekregen om te kijken wat het effect zou zijn bij toepassing. Daarna een keuze gemaakt en de order geplaatst. Hij is voordien langs geweest om de maten in te meten en de deuren te bekijken: hij gaat echt niet over één nacht ijs! Het glas in de loodstrips heeft hij afgekit om het klassieke rammelen na verloop van tijd te voorkomen. Het resultaat is werkelijk verbluffend mooi, we hebben lang over het patroon en de kleuren nagedacht maar het heeft zich uitbetaald. Zelfs bij de plaatsing door een schilder is hij nog even langsgekomen! We zijn echt heel tevreden, over het resultaat, de samenwerking (hij denkt bij alles mee) en de prijs. 5 sterren meer dan waard.

Door Yvonne V. op 24 Nov 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Glazen halssieraad S6

Mooi en exclusief

Mooie en exclusieve sieraden voor een betaalbare prijs!