Alle beoordelingen

Door Louise H. op 04 Nov 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Leuke workshop

het was een leuke workshop met duidelijke uitleg

Door Eric V. op 02 Nov 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Fijn klein gezelschap

Mooi opgebouwd. Goede materialen. Fijn klein gezelschap.

Door Paul S. op 29 Oct 2019 :
(4/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Mooi om te doen.

Vond het mooi om te doen. De begeleiding was prima en ook het tempo.

Door Evelien M. op 20 Sep 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Geweldig!

Geweldig, gezellig en fantastisch resultaat!

Door Albert E. op 11 Sep 2019 :
(4/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Leuk om te volgen

Workshop was leuk om te volgen. Ruime keuze uit werkstukken om te maken. Maximaal drie personen dus ruime aandacht voor ieder. Voor een ieder een eigen gereedschapskisten en eigen weekblad. Werkruimte in de schuur is niet groot maar voor de workshop kan het net. Ik heb de beginselen goed geleerd.

Door F.G. W. op 31 May 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Workshop-zelfstandig werken

Een professionele basis gelegd

Ik heb verschillende producten gekocht en GlasInLood-Delden hielp me met het inbrengen van kennis en met begeleiding naar een prachtig werkstuk. Een professionele basis voor het glas in lood ambacht is gelegd door Glas In Lood Delden. Dank daarvoor.

Door Harrie V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Leerzaam en gezellig

De workshop was heel erg leerzaam en tevens ook erg gezellig, we hebben veel nuttige tips gekregen en veel kennis opgedaan.
Het geheel ging in een ontspannen sfeer waarbij wij ons (mijn vrouw en ik ) zeer op ons gemak voelde.

Door C. Z. op 16 May 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Zeer tevreden

uitstekend begeleiding, goed tempo en een heel goede werkruimte en materialen; zeer tevreden!

Door P. P. op 25 Feb 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Veel geleerd, met humor en plezier

Beste Peter-Jan,
Met veel plezier denk ik terug aan mijn eerste avonden "glas-in-lood" in je atelier. Ik vond het een leuk avontuur, heb er van genoten en minstens zo belangrijk: veel geleerd.
Het basisprincipe is me helder uitgelegd en ik werd op deskundige wijze begeleid. Maar minstens zo belangrijk vond ik de plezierige wijze waarop je, vaak met een goede dosis humor, me in het juiste loodspoor hebt gehouden.
Veel dank daarvoor en een hartelijke groet.

Door Anienke P. op 26 Jan 2019 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Vervolgworkshop

Bedankt!!!

Ik had een oud schoolproject dat alleen nog maar bestond uit stukjes glas. En na de vraag welke workshop voor mij geschikt was gaf Peter-Jan aan mij graag te helpen. Met een aantal privé lessen ben ik trots met mijn glas-in-loodraam de deur uit gelopen. Ik ben blij dat ik deze na een paar jaar toch heb afgemaakt mede met hulp van Peter-Jan. Nogmaals ontzettend bedankt!!!

Door Hilje B. op 14 Dec 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

SUPER

Super dat Peter-Jan langs wilde komen om onze glas-in-lood ramen op locatie te repareren. Een echte vakman met liefde voor zijn vak.

Door Don V. op 08 Nov 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Zeer tevreden

Het was warm, erg warm en wij hebben de deuren tegen elkaar open gezet. Enige verkoeling kwam er wel door de wind totdat de windvlaag kwam en de deur met glas en lood met een knal dichtsloeg. De glaslatten kapot en in het glas en loodraam waren diverse verbinden totaal doorgescheurd.
Door de leuke en goede website, info@glasinlood-Delden.nl, kwam ik bij Peter-Jan in Delden terecht en een afspraak was snel gemaakt.
Het was te repareren. Wel een klus, maar te doen.
De ontvangst bij hem thuis was uiterst vriendelijk, de koffie goed en de toelichting op het verrichte werk getuigde van professionaliteit.
Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Door Will B. op 03 Sep 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Als nieuw en zeker niet te duur.

Contact: korte lijnen, direct de juiste persoon aan de lijn. Hij kon dezelfde dag nog komen. Het bestaande glas-in-loodraam met boog moest gerenoveerd worden. Kapot glas vervangen en geheel voorzien van nieuw lood. Resultaat: als nieuw! En zeker niet te duur.

Door Frank V. op 16 Jul 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Patina zwart

Prima

Prima spul voor een redelijke prijs met zeer snelle levering

Door Margo B. op 03 Apr 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

Vakwerk

We zijn heel blij met de wijze waarop Glas In Lood-Delden in staat is geweest om het glas-in-lood raampje in onze deur van de keuken naar de kamer te vervangen.

De deur met glas is 60 jaar oud….dus vind maar eens een raam die qua kleur en structuur past bij de andere raampjes in die deur. Welnu, Peter-Jan Rauch van Glas In Lood-Delden is het na grondig speurwerk gelukt.

Het glas is inmiddels vervangen en het ziet er weer keurig uit! Vakwerk Peter-Jan, dankjewel!

Door Anet S. op 24 Mar 2018 :
(4/5) 
Gegeven sterren op : Dagworkshop op zaterdag

Bijzondere ervaring

Onlangs een workshop gehad bij Glas in Lood in Delden.
Wat een bijzondere ervaring met werken met glas.
Glas is toch een ontzettend mooi materiaal om mee te werken.
Zeker de verscheidenheid in kleuren en structuren is prachtig.
Gelukkig is Peter Jan een zeer geduldig iemand met een mooi portie humor en kundigheid.
Ondanks dat mijn werkstuk niet helemaal perfect is geworden was het een zeer geslaagde workshop , waar ik veel van heb opgestoken.
Kan het een ieder aanraden die nieuwsgierig is om met glas te werken.
Peter heeft een zeer groot aanbod in glas en een fijne werkplaats om in te werken.

Bedankt voor de gezellige avonden en je incasseringsvermogen.

Groetjes Anet

Door H. G. op 06 Mar 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Aanvraag Ontwerp / Restauratie

5 sterren meer dan waard

Na zelf een ontwerp te hebben gemaakt voor de 2 schuifdeuren hebben we van Pj verschillende kleuren glas meegekregen om te kijken wat het effect zou zijn bij toepassing. Daarna een keuze gemaakt en de order geplaatst. Hij is voordien langs geweest om de maten in te meten en de deuren te bekijken: hij gaat echt niet over één nacht ijs! Het glas in de loodstrips heeft hij afgekit om het klassieke rammelen na verloop van tijd te voorkomen. Het resultaat is werkelijk verbluffend mooi, we hebben lang over het patroon en de kleuren nagedacht maar het heeft zich uitbetaald. Zelfs bij de plaatsing door een schilder is hij nog even langsgekomen! We zijn echt heel tevreden, over het resultaat, de samenwerking (hij denkt bij alles mee) en de prijs. 5 sterren meer dan waard.

Door Ans H. op 27 Jan 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Dagworkshop op zaterdag

Gelukt!

Toen we de uitleg kregen dacht ik nou dat gaat mij nooit lukken in die tijd. Maar het is gelukt !En ik heb er veel van geleerd .Gezellige dag gehad .En ik zou het zo weer doen voor een vervolg.Bedankt voor de leuke leerzame dag.

Door Ellen-Joyce H. op 27 Jan 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Dagworkshop op zaterdag

Leuk en leerzaam

We hebben de dagworkshop gevolgd en een leuke en leerzame dag gehad. We kregen alles goed en duidelijk uitgelegd en alle verschillende onderdelen (glas snijden, in het lood zetten, solderen) konden we zelf doen. Aan het eind van de dag waren we best wel trots op het stuk dat we mee naar huis namen. Wat mij betreft een aanrader.

Door Brigitte E. op 27 Jan 2018 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Dagworkshop op zaterdag

Aanrader

super leuke workshop! goede uitleg en veel geduld gehad met ons :-)uiteindelijk een mooi resultaat gekregen..! zeker een aanrader!!

Door Martje B. op 29 Dec 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Vervolgworkshop

Prima workshop

Gestart met het eerst raam van een serie van 4 voor mijn voordeur. Ik heb veel gehad aan de aanwijzingen van Peter. Met veel geduld heeft hij mij geholpen bij de totstandkoming van het eerste raam.

Door Yvonne V. op 24 Nov 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Glazen halssieraad S6

Mooi en exclusief

Mooie en exclusieve sieraden voor een betaalbare prijs!

Door Marina A. op 09 Nov 2017 :
(4/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Superleuk

Superleuke cursus, veel geleerd en erg gezellig.

Door Joop M. op 28 Jul 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : avond-kennismakingsworkshop

Vakwerk!

Wat een klasse. Echt vakwerk

Door Miriam K. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Workshop-zelfstandig werken

Klasse

Superleuke cursus!!!

Door Margriet D. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Gegeven sterren op : Workshop-zelfstandig werken

Gezellig en leerzaam

Bedankt voor de gezellige en leerzame avondjes glas-in-lood. Onder jouw bezielende leiding en onder het genot van koffie, stroopwafels en een wijntje ontstaan ware kunstwerkjes. Voor herhaling vatbaar........volgend schooljaar? Tot GIL's,