Algemene voorwaarden.


Prijzen artikelen
"GlasInLood-Delden" behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren die op basis gedaan zijn van een op de site kennelijk fout vermelde prijs.
Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
De verzendkosten staan standaard op GRATIS; dit geldt voor OPHALEN in Delden.
De verzendkosten voor bestellingen worden, na invullen van gegevens zoals naam, adres enz. getoond. U ziet de kosten natuurlijk nog voordat u de bestelling definitief plaatst. Valt een bestelling in meerdere verzendmogelijkheden, dan kunt u zelf kiezen welke verzendmethode u wilt gebruiken (met bijbehorende kosten).
U kunt alle verzendkosten zien bij "Verzenden en betaling".


Leveringen
Wij streven er naar uw bestelling de dag nadat de betaling binnen is aan u te leveren.
De levertijd is bij benadering; vertraging of oponthoud is niet voor rekening van "GlasInLood-Delden". Bestellingen worden pas geleverd nadat de betaling via een bankoverschrijving of via IDEAL bij ons binnen is. Houdt u er rekening mee dat overschrijving van een andere bank dan ING naar onze ING-rekening soms enkele dagen duurt.

Retourneren artikelen
Mocht het geleverde artikel niet naar wens zijn, dan bieden wij u de mogelijkheid dit artikel retour te zenden.
Wanneer u een beroep wilt doet op deze regeling, meld dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
U dient onderstaande gegevens te vermelden.
- Factuur nummer
- Artikel naam
- Aankoopbedrag
- Uw bank/giro gegevens
U krijgt binnen 1 week bericht terug met de gegevens waar u uw goederen naar toe moet zenden.
De verzendkosten zijn voor uw rekening.
U ontvangt het aankoopbedrag exclusief de verwerking en verzendkosten binnen 14 dagen retour.
Wanneer een door u terug gezonden artikel gebruikt of beschadigd is, of de zending is niet voldoende gefrankeerd, behouden wij het recht om een gedeelte van het aankoopbedrag te crediteren.
Goederen die teruggezonden worden, moeten in originele verpakking en franco teruggezonden worden. Eventuele kosten die "GlasInLood-Delden" maakt door of voor terugname van geleverde goederen, zijn voor rekening van de opdrachtgever.
  

Workshop 
Als u zich inschrijft voor een workshop moet u een aanbetaling doen. Pas als deze aanbetaling bij ons binnen is, is uw inschrijving definitief.
Mocht de workshop inmiddels volgeboekt zijn als uw betaling wordt ontvangen, dan wordt uw te late aanbetaling geretourneerd.
Op de eerste workshop dag/ochtend/middag/avond dient u het resterende bedrag contant te voldoen. Graag gepast (u kunt bij ons niet pinnen). Wel kunt u bij ons online betalen via IDEAL.
   
Afzeggen voor een workshop nadat u heeft ingeschreven:
Binnen 7 dagen nadat u de aanbetaling heeft gestort en minimaal 10 dagen voor de workshop begint: uw aanbetaling wordt teruggestort.
Later dan 7 dagen nadat u de aanbetaling heeft gestort, maar nog minimaal 10 dagen voor de cursus of workshop begint: met uw aanbetaling kunt u zich inschrijven voor een andere datum.
Later dan 10 dagen voor een cursus of workshop: uw aanbetaling wordt niet geretourneerd en kunt u zich alleen voor een nieuwe cursus of workshop inschrijven als u het resterende bedrag direct bij het opnieuw inschrijven voldoet. Meldt u zich voor een tweede keer te laat af (later dan 10 dagen voor een cursus of workshop) dan worden betalingen niet meer geretourneerd.

Mocht de workshop niet door kunnen gaan, dan retourneren wij de aanbetaling (of u schrijft zich gratis in voor een andere workshop).