Verzending en betaling.

Verzendingen
We zorgen voor een degelijke verpakking om kans op breuk of schade zo klein mogelijk te maken.
We zijn niet aansprakelijk voor breuk of schade tenzij er sprake is van grove schuld of opzet (zie verderop bij "Breuk / beschadiging).
Goederen worden verzonden met een door ons aangewezen vervoerder.

Wij streven er naar uw bestelling binnen 5 werkdagen aan u te leveren.
De levertijd is bij benadering; vertraging of oponthoud is niet voor rekening van ons. Bestellingen worden pas geleverd nadat de betaling via een bankoverschrijving of via een betaalverzoek bij ons binnen is. Houdt u er rekening mee dat overschrijving van een andere bank dan ING naar onze ING-rekening soms enkele dagen duurt.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht en van de omvang van de bestelde producten.
We houden de tarieven van PostNl aan voor het verzenden van enveloppes, brievenbuspakjes en pakketten tot 20 kg. In geval van een brievenbuspakket of klein pakket kan daar een gering bedrag voor de verpakking bij komen. Ook grotere pakketten worden volgens de tarieven van PostNl verzonden, tenzij een andere vervoerder voordeliger is.
De verzendkosten voor bestellingen worden, na invullen van gegevens zoals naam, adres enz. getoond. U ziet de kosten natuurlijk nog voordat u de bestelling definitief plaatst. Valt een bestelling in meerdere verzendmogelijkheden, dan kunt u zelf kiezen welke verzendmethode u wilt gebruiken (met bijbehorende kosten).

Komt u een bestelling ophalen, neem dan contact op over de datum en het tijdstip van ophalen.