Herroepingsrecht

Bij het kopen op afstand (zoals kopen via de website is) geldt dat u een bedenktijd of afkoelingsperiode heeft van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat u de levering ontvangen heeft. U kunt de artikelen zonder opgaaf van redenen binnen deze periode terugsturen. 
Wanneer u een beroep wilt doet op deze regeling, meld dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
U dient onderstaande gegevens te vermelden.
- Factuur nummer
- Artikel naam
- Aankoopbedrag
- Uw bank/giro gegevens
Herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die in overleg met de klant op maat worden gemaakt of in bepaald patroon worden geleverd of uitgevoerd worden met door de klant bepaalde kleuren. Voorbeelden van deze laatste categorie: op maat gemaakte ramen, panelen e.d. 

Wanneer een door u terug gezonden artikel gebruikt of beschadigd is, of de zending is niet voldoende gefrankeerd, behouden wij het recht om een gedeelte van het aankoopbedrag te crediteren. Goederen die teruggezonden worden, moeten in originele verpakking en franco teruggezonden worden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen: u krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De kosten voor het retour zenden door u naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zult u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan GlasInLood-Delden moeten retourneren.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@glasinlood-delden.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, nadat het product in goede orde retour ontvangen is.

...